• Μέλι & Κανέλα: Ένας εκρηκτικός συνδυασμός!
  • Βάλτε το "φυτό της αθανασίας" στη ζωή σας
  • Λεμονόνερο: Θωρακίστε τον οργανισμό σας με το ισχυρότερο «φυσικό» όπλο
  • Μανιτάρια : Οι μυστικοί «μαγικοί» λιποδιαλύτες
  • Αλάτι Ιμαλαΐων : Ένας πανίσχυρος θησαυρός στο πιάτο μας!
  • Μυρωδιές που .. θεραπεύουν!
  • Η νέα μανία του CrossFit ήρθε και ...σαρώνει!
  • Κανέλα .. Το μπαχαρικό της ομορφιάς
  • Μισοάδειο Vs Μισοάδειο… Εσείς διαλέγετε!
  • Επικίνδυνες τροφές για τους μικρούς μας φίλους
  • Ρόδι : 12+1 λόγοι για να το λατρέψετε!
  • 10 εύκολα tips για να απαλλαγείτε από τον εθισμό στη ζάχαρη
  • Λεβάντα: Αρωματική και ιαματική
  • Προσοχή στις «ένοχες» σαλάτες!
  • Μπαχαρικά-προστάτες της υγείας μας
  • Βότκα : Μην τη πιείτε.. χρησιμοποιήστε τη!
  • Μαγιονέζα: Το πιο ... νόστιμο καλλυντικό σας!
  • Τα δώρα της φύσης : 11 βότανα για αδυνάτισμα!
  • 6 τροφές που θα σε κάνουν να μοιάζεις Θεά!
  • Μέλι το θαυματουργό!
  • Λάδι ελιάς: Ευλογημένο και.. αρωματικό!
  • 11 Μύθοι για τη σοκολάτα καταρρέουν!

36ο River Party στον Αλιάκμονα και το κέφι ξεκινά!

Το πιο κεφάτο, μουσικό πάρτι του καλοκαιριού έρχεται στις 30 Ιουλίου στις όχθες του Αλιάκμονα και φέρνει μαζί του τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η «Κρητική Παράδοση» άνοιξε τις πύλες της στο Ζάππειο(δείτε το βίντεο)

Μια νέα έκθεση με σκοπό την προβολή και προώθηση των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων υγιεινής διατροφής, πραγματοποιείται στην καρδιά της Αθήνας από τις 17 έως τις 21 Απριλίου 2013. Η έκθεση ‘’Κρητική Παράδοση’’ άνοιξε τις πύλες της στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου και ευελπιστεί να καθιερωθεί ως ένα μέσο για να γνωρίσει το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό τα καλύτερα προϊόντα της Κρητικής-Μεσογειακής διατροφής.

Βραβείο στο ‘’ Καλύτερα Σχεδιασμένο Κατάστημα” - Made by Parliaros

Μια μεγάλη διάκριση από το ταξιδιωτικό περιοδικό Travel and Leisure, έλαβε πρόσφατα το κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου στην κατηγορία “Καλύτερα Σχεδιασμένο Κατάστημα”. Το περιοδικό στην έκδοσή του για τον Μάρτιο 2013 αναφέρεται στο ζαχαροπλαστείο “Γλυκιές Αλχημείες” του γνωστού μετρ της ζαχαροπλαστικής

Tapas bars..αλά ελληνικά!

Αρχικά γνωρίσαμε τα tapas bars σαν μικρούς χώρους που συγκέντρωναν τις παρέες γύρω από πολλά μικρά πιάτα με ισπανικές κατά κύριο λόγο νοστιμιές , ενώ επάνω στο τραπέζι υπήρχε απαραιτήτως μια κανάτα σανγκρία. Αργότερα τα σκήπτρα πήραν τα μεζεδοπωλεία, που έφερναν στο τραπέζι κι αυτά μικρά πιατάκια, για να συνοδεύουν το χύμα κρασί, το τσίπουρο ή το ούζο της παρέας. Σήμερα η μόδα επιτάσσει κάτι διαφορετικό:

Μια «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη» ζωντανεύει..

Μια φορά κι έναν καιρό.. κάπου στο κέντρο της Αθήνας, ένα παλιό εργοστάσιο άρχισε να μεταμορφώνεται μαγικά σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο.. Κάποιοι είδαν μέσα σ’αυτό carousel να αιωρούνται, τον Αϊ Βασίλη να δίνει οδηγίες στα ξωτικά, ενώ αρκετοί ήταν που μύρισαν διάφορες λιχουδιές

Tailor Made: Εκεί που ο καφές φτιάχνεται στα μέτρα μας!

 Όπως ένας ράφτης (Tailor στα Αγγλικά) φτιάχνει, επισκευάζει ή μετατρέπει ρούχα επαγγελματικά στα μέτρα μας, έτσι και οι barista στο Tailor Made "micro Roastery & cocktail Bar" φτιάχνουν καφέ ανάλογα με τα προσωπικά μας γούστα, την ποιότητα, αλλά και την μαεστρία που κρύβει ο καφές από κάθε μέρος της γης. 

Joomla! meta tags