• Μέλι & Κανέλα: Ένας εκρηκτικός συνδυασμός!
  • Βάλτε το "φυτό της αθανασίας" στη ζωή σας
  • Λεμονόνερο: Θωρακίστε τον οργανισμό σας με το ισχυρότερο «φυσικό» όπλο
  • Μανιτάρια : Οι μυστικοί «μαγικοί» λιποδιαλύτες
  • Αλάτι Ιμαλαΐων : Ένας πανίσχυρος θησαυρός στο πιάτο μας!
  • Μυρωδιές που .. θεραπεύουν!
  • Η νέα μανία του CrossFit ήρθε και ...σαρώνει!
  • Κανέλα .. Το μπαχαρικό της ομορφιάς
  • Μισοάδειο Vs Μισοάδειο… Εσείς διαλέγετε!
  • Επικίνδυνες τροφές για τους μικρούς μας φίλους
  • Ρόδι : 12+1 λόγοι για να το λατρέψετε!
  • 10 εύκολα tips για να απαλλαγείτε από τον εθισμό στη ζάχαρη
  • Λεβάντα: Αρωματική και ιαματική
  • Προσοχή στις «ένοχες» σαλάτες!
  • Μπαχαρικά-προστάτες της υγείας μας
  • Βότκα : Μην τη πιείτε.. χρησιμοποιήστε τη!
  • Μαγιονέζα: Το πιο ... νόστιμο καλλυντικό σας!
  • Τα δώρα της φύσης : 11 βότανα για αδυνάτισμα!
  • 6 τροφές που θα σε κάνουν να μοιάζεις Θεά!
  • Μέλι το θαυματουργό!
  • Λάδι ελιάς: Ευλογημένο και.. αρωματικό!
  • 11 Μύθοι για τη σοκολάτα καταρρέουν!

Βραβείο στο ‘’ Καλύτερα Σχεδιασμένο Κατάστημα” - Made by Parliaros

Μια μεγάλη διάκριση από το ταξιδιωτικό περιοδικό Travel and Leisure, έλαβε πρόσφατα το κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου στην κατηγορία “Καλύτερα Σχεδιασμένο Κατάστημα”. Το περιοδικό στην έκδοσή του για τον Μάρτιο 2013 αναφέρεται στο ζαχαροπλαστείο “Γλυκιές Αλχημείες” του γνωστού μετρ της ζαχαροπλαστικής

και εξαίρει  αυτόν τον σπάνιας αισθητικής πολυχώρο, όπου οι βιτρίνες του είναι φτιαγμένες από παλαιωμένο μπρούντζο, τα ράφια των ψυγείων μοιάζουν με προθήκες που παραπέμπουν σε κοσμηματοπωλείο, ενώ οι προβολείς μοιάζουν με θεατρικό σκηνικό.

Μέσα στο κατάστημα που έχει σχεδιάσει ο Στέλιος Κόης για την Kois Associates Architects, θα συναντήσετε μια τεράστια γκάμα από κάθε γλύκισμα, σε μια απολαυστική... περιπέτεια με πρωταγωνίστρια τη σοκολάτα. Σοκολατάκια, μπάρες, γκοφρέτες, σφαίρες, όπως κι αν την... ονειρεύεστε, έρχεται με σκοπό να ικανοποιήσει και την πιο ευφάνταστη επιθυμία σας! Ακολουθούν εξαιρετικής έμπνευσης δημιουργίες, όπως μαρμελάδες, πάστα φλόρα, montblanc, τάρτες και άλλοι πολλοί «πειρασμοί» γεύσης που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα για τη ζαχαροπλαστική, συστήνοντάς σας σ' έναν μοναδικό κόσμο ασύγκριτης γεύσης.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται από το περιοδικό για το «ιδιαίτερο» στήσιμο του καταστήματος, με το άπλετο φως που μπαίνει να διαθλάται με μοναδικό τρόπο μέσα από ένα πυκνό πλέγμα από ψηλά μεταλλικά ράφια και ξύλινες επιφάνειες, τονίζοντας έτσι τις εκλεπτυσμένες «γλυκιές» δημιουργίες του δικού μας, αγαπημένου μετρ, Στέλιου Παρλιάρου.

Το εσωτερικό του βραβευμένου καταστήματος:

Joomla! meta tags