• Μέλι & Κανέλα: Ένας εκρηκτικός συνδυασμός!
  • Βάλτε το "φυτό της αθανασίας" στη ζωή σας
  • Λεμονόνερο: Θωρακίστε τον οργανισμό σας με το ισχυρότερο «φυσικό» όπλο
  • Μανιτάρια : Οι μυστικοί «μαγικοί» λιποδιαλύτες
  • Αλάτι Ιμαλαΐων : Ένας πανίσχυρος θησαυρός στο πιάτο μας!
  • Μυρωδιές που .. θεραπεύουν!
  • Η νέα μανία του CrossFit ήρθε και ...σαρώνει!
  • Κανέλα .. Το μπαχαρικό της ομορφιάς
  • Μισοάδειο Vs Μισοάδειο… Εσείς διαλέγετε!
  • Επικίνδυνες τροφές για τους μικρούς μας φίλους
  • Ρόδι : 12+1 λόγοι για να το λατρέψετε!
  • 10 εύκολα tips για να απαλλαγείτε από τον εθισμό στη ζάχαρη
  • Λεβάντα: Αρωματική και ιαματική
  • Προσοχή στις «ένοχες» σαλάτες!
  • Μπαχαρικά-προστάτες της υγείας μας
  • Βότκα : Μην τη πιείτε.. χρησιμοποιήστε τη!
  • Μαγιονέζα: Το πιο ... νόστιμο καλλυντικό σας!
  • Τα δώρα της φύσης : 11 βότανα για αδυνάτισμα!
  • 6 τροφές που θα σε κάνουν να μοιάζεις Θεά!
  • Μέλι το θαυματουργό!
  • Λάδι ελιάς: Ευλογημένο και.. αρωματικό!
  • 11 Μύθοι για τη σοκολάτα καταρρέουν!

Φρέσκια σπιτική λεμονάδα

Υλικά
4 λεμόνια και το ξύσμα τους
1 κούπα ζάχαρη
1 1/2 λίτρο νερό
1 κλαδάκι δυόσμο


αρκετό πάγο
φέτες λεμονιού

Εκτέλεση
Παίρνουμε το ξύσμα από τα λεμόνια και στη συνέχεια τα στύβουμε.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού, το χυμό τους και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για τέσσερις ώρες περίπου ανακατεύοντας τακτικά.
Στη συνέχεια το σουρώνουμε καλά και προσθέτουμε και το νερό το αφήνουμε τρεις περίπου ώρες και σερβίρουμε με πάγο, φέτες λεμονιού και φύλλα δυόσμου.
Στην υγεία σας!

 

Joomla! meta tags